Inline HTML

Εγγραφή στο newsletter!
Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι ενημερωτικά email με τις προσφορές μας σε ΑΘΗΝΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 90%!
Μοιραστείτε την προσφορά:

48€ για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής 2 μηνών, χαλάρωσης και αναζωογόνησης που περιλαμβάνει προπόνηση σε όργανα, συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα, solarium, λιπομέτρηση, συνεδρίες για σύσφιξη και λιποδιάλυση, sauna, hamam, τζακούζι, από το γυμναστήριο Υγεία & Διάπλαση στo Παλαιό Φάληρο, αρχικής αξίας 303€ .

48€

Αξία Έκπτωση Κέρδος
303€ 84.2% €255
Η προσφορά έληξε στις:
01 06 2012
42
Αγορές
1 2

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 


α) 2 μήνες συνδρομή για προπόνηση

 

β) Ελεύθερη συμμετοχή σε ομαδικά (aerobics, pilates, body pump, κυκλική dance aerobics, yoga, σουηδική γυμναστική)

 

γ) Χρήση οργάνων

 

δ) 5 συνεδρίες σε μηχάνημα για σύσφιξη - λιποδιάλυση με ηλεκτρόδια

 

ε) 2 επισκέψεις για sauna, hamam ή τζακούζι (διάρκεια επίσκεψης 45 λεπτά)

 

ζ) 1 λιπομέτρηση

 

η) 7 συνεδρίες solarium (διάρκεια συνεδρίας 8 λεπτά)

 

Η προσφορά δεν ισχύει για τα ενεργά μέλη του γυμναστηρίου 

 

Ώρες λειτουργίας Γυμναστηρίου:


Δευτέρα ως Παρασκευή: 07:00-00:00
Σάββατο: 09:00-21:00

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 9881109 τουλάχιστον 2 μέρες πριν για οποιαδήποτε υπηρεσία (εκτός από τα όργανα και τα ομαδικά προγράμματα)

 

Μπορούν να αγοραστούν 2 κουπόνια ανά μέλος για προσωπική χρήση και απεριοριστα με τη μορφή δώρου).

 

Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά

 

Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε έντυπη μορφή.

 Τα τηλέφωνα της επιχείρησης καθώς και λοιπά στοιχεία αναγράφονται στο κουπόνι σας μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

Το γυμναστήριο Υγεία και Διάπλαση βρίσκεται στο Π.Φάληρο (σύνορα με Ν. Σμύρνη) & στεγάζεται στις καινούριες εγκαταστάσεις ενός πολυχώρου άθλησης που θα κάνει την επισκεψή σας στο γυμναστήριό μας άκρως απολαυστική. Στο Υγεία και Διάπλαση θα βρείτε πλούσιο και σύγχρονο εξοπλισμό, ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων και ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό που έχει ως στόχο την ποιοτική και επιστημονική παροχή υπηρεσιών υγείας και άθλησης.


Όσοι από εσάς έχετε, τουλάχιστον, ακουστά για την «Διάπλαση Των Παίδων», τότε σίγουρα βρίσκεστε σε εκείνη την ηλικία/ες, που το ξενύχτι για διασκέδαση να μεταμορφώνεται σε πρωινό Γολγοθά και, εν γένει, οι άλλοτε αντοχές σας εξαφανίζονται!Και λοιπόν; ποιος ο λόγος να μη περάσουμε στην επόμενη …έκδοση, την «Υγεία και Διάπλαση»! Εντάξει! Δεν είναι εγκυκλοπαίδεια, είναι γυμναστήριο! Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε! Γιατί, εδώ, θα σχεδιαστεί στρατηγικά το πρόγραμμα επαναφοράς σας σε υγιή, δυναμικό και fit άνθρωπο, από ένα team, που οι γνώσεις, η εμπειρία και η αγάπη τους για τη γυμναστική γράφουν τόμους ολόκληρους! Ζήσε την εμπειρία του να είσαι σε φόρμα, τόσο από άποψη σφριγηλότητας και γράμμωσης, όσο και εσωτερικά, στο σημαντικό κομμάτι, την υγεία σου

 


Το σίγουρο είναι ότι εδώ θα το απολαύσεις, αφού το «Υγεία και Διάπλαση»! στεγάζεται στις καινούργιες εγκαταστάσεις ενός πολυχώρου άθλησης πέντε επιπέδων και ο high tech εξοπλισμός του θα σε ενθουσιάσει! Μέσα σε όλα τα ομαδικά, αλλά και τα ατομικά προγράμματα, ( όργανα, αεροβική, tae kwon do, kick boxing, personal training, pilates, διαιτολογική υποστήριξη κ.α.) υπάρχει το ιδανικό για εσένα, με top expert αθλητική αλλά και επιστημονική συμβολή! Και το ίδιο θα συμβεί και στα εξειδικευμένα παιδικά τμήματα, και με τους μικρούς μας φίλους να θέτουν γερές βάσεις για εκείνο το «νους υγιής εν σώματι υγιή» , που ήταν και το μότο της «Διάπλασης Των Παίδων», άλλωστε!

«Υγεία και Διάπλαση», λοιπόν, που μεταφράζεται και σε …Ευεξία και Ομορφιά! Go!

 

 


Προσφορές Extra
Προτείνετε μία επιχείρηση
Αν θέλετε να προτείνετε
μία επιχείρηση
παρακαλώ πατήστε εδώ